Llapi do të marrë rrugën për herë të dytë brenda pak javësh drejt Shqipërisë.

Skuadra e Tahir Batatinës do të kryejë edhe një fazë përgatitore në Shqipëri.

Shpenzimet këtë herë do të mbulohen nga një bashkëvendas i llapjanëve që jeton në Diasportë.

“Nysret Metehija me biznesin e tij shumë të suksesshëm LMS-Elektro GmbH do mbështet klubin me reklamë në stadium si dhe në pa mundësi të jetë prezent afër klubit ka shprehur dëshirën e tij që ta mbështes klubin me një shumë të të hollave në fazën e dytë përgaditore që do ta zhvillojmë në Shqipëri”, thuhet në njoftimin e Llapit, raporton KosovaPress.

Top Channel