20 fotografi historike që tregojnë modën joshëse nga e kaluara

22/01/2020 19:47

Moda nga vitet 80 dhe madje edhe vitet ’60 janë ishte e mrekullueshme.

A nuk doni thjesht të ktheheni në ato kohë?

FOTO GALERI
2/20
English glamour model Sabrina (1936 - 2016) holds a press conference at Park Lane House in London, to announce her appearance at the Chiswick Empire the following month, 24th August 1955. (Photo by Fred Ramage/Keystone/Hulton Archive/Getty Images)

Top Channel