20 fotografi historike që tregojnë modën joshëse nga e kaluara

22/01/2020 19:47

Moda nga vitet 80 dhe madje edhe vitet ’60 janë ishte e mrekullueshme.

A nuk doni thjesht të ktheheni në ato kohë?

FOTO GALERI
1/20

Top Channel