Zjarrfikësi i maskuar si Babagjysh i propozon për martesë të dashurës

26/12/2019 11:03

Kjo Krishtlindje ka qenë speciale për vajzën që shihni.

I dashuri i saj me profesion zjarrfikës u fut në petkun e Babagjyshit të Vitit të Ri për ti bërë propozimin e jetës. I ulur në gjunjë ai nxori nga thesi i dhuratave unazën për bashkëshorten e tij të ardhshme.

E gjithë festa u mbyll me një puthje të çifti dhe shumë të pranishmëve që u bënë dëshmitarë të surprizës.

Top Channel