Ajo është “derrkucja” më e famshme në botë, dhe sapo ka festuar ditëlindjen e 18-të duke pirë alkool me shoqërinë.

Harley Bird është aktorja që ka bërë zërin e Derrkuces Pepa (Peppa Pig), një rol që e mori qëkur ishte 5 vjeçe.

Tashmë 18, me një karrierë të nisur 13 vite më parë, ajo ka festuar ditëlindjen me miqtë e saj në Leeds të Britanisë së Madhe. Dhe tani që i lejohet edhe me ligj, sigurisht që e ka festuar me alkool.

Dhe natyrisht, gjatë festës s’mund të mungonte dikush i maskuar me një kostum të Derrkuces Pepa.

FOTO GALERI
2/10
Sot ajo ka mbushur 18 dhe e ka festuar ditëlindjen me shoqërinë, duke pirë alkool

Top Channel