Një histori shumë interesante na vjen nga Durrësi ku një qen i ka shpëtuar jetë një familjeje pasi nuk i ka lënë që të flenë gjumë.

Anila: Jam me një zonjë që më tregon që kishte qëndruar jashtë vetëm për të shpëtuar qenin e saj. Kristina po më thoje diçka kur të pyeta që si nuk e harrove Kikon, ma përshkruaj pak këtë moment?

Zonja: Natën që ra tërmeti Kiko, ishim në gjumë ne dhe ai na zgjoji nga gjumi pasi filloji që të lehte. Ne nuk u zgjuam dhe ai e kafshoji dhe filloji që të tërhiqte batanijen. Pastaj i shpëtuam ne jetën Kikos.

Anila: Si ja shpëtuat?

Zonja: Ja shpëtuam që nuk ikëm nuk e lamë në rrugë se na thonin që leje qenin në rrugë dhe ik. Ne nuk pranuan me ik vetëm dhe thamë që po na pranuat me qenin do vijmë, po nuk na pranuat nuk vijmë.

Anila: Dhe ju thanë që mund të vini. Jeni kthyer më në shtëpi që pas atij momenti?

Zonja: Jo është gërmadhë atje, u shemb komplet pallati. Na thanë që ta lëmë qenin, por ne nuk e lëmë pasi ai na shpëtoji jetën.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel