Sot në orën 20 e 45 stadiumi i ri Air Albania do të inagurohet nga ekipi kombëtar në përballje me kampionët e botës ekipin përfaquesues të Francës.

Atmosfera e festës ka filluar të ndihet që në mëngjes rrugëve të kryeqytetit.

Gazetari Endi Tufa në një lidhje direkte në Top Channel dhe detaje të reja rreth ndeshjes, atmosferës dhe situatën e bileatve.

Top Channel