Dje pasdite në një nga klasat e fakultetit ekonomik ndodhi një incident. Studentët janë dhunuar nga persona që hynë në klase pa asnjë pengesë nga rojet e ndërtesës.

Siç raportojnë studentët, tre nga të dhunuarit kanë kërkuar ndihmë mjekësore, për këtë dhe më tepër ndiqni lidhjen live të gazetarit tonë, Andi Bora.

Top Channel