Tre shtetas të Kosovës dhe tre të Shqipërisë janë arrestuar në pikëkalimin kufitar Vermicë.

Dyshohet se ata kanë falsifikuar dokumentet e lëshuar nga ministria e Infrastrukturës, për qëllim të përfitimit personal.

Sipas policisë, dëshmitë janë mbledhur dhe me vendim të prokurorit rasti do të hetohet në procedurë të rregullt.

Top Channel