Një sulm me thikë i bërë të dielën, më 27 tetor në High Street, Hounslow, (Londër) në orën 04:51 mbetet ende nën hetim.

Mbi rastin në fjalë kanë rënë në pranga dy shqiptarë të cilët akuzohen për vrasje në tentativë. Arrestimi i Arseld Hysajt dhe Dardan Dollapajt u bë dy ditë më vonë, më 29 tetor.

Aktualisht 30-vjeçari i plagosur është në gjendje kritike për jetën.

Top Channel