Dy djem që thonë se kanë hyrë fshehurazi te ishulli privat i Epstein-it në Karaibe kanë bërë video të mjediseve ky pedofili amerikan merrte vajza nën moshë, të cilat sot akuzojnë atë dhe madje persona të tjerë VIP, përfshi djalin e Mbretëreshës së Britanisë.

Videot tregojnë se si ndërtesa e “tempullit” famëkeq të Epsteinit ka dyer të rreme, dhe në fakt janë më të izoluara se ç’duken.

Personat që filmojnë detyrohen të largohen nga stafi që vazhdon të punojë aty.

FOTO GALERI
1/33
Dy djem që thonë se kanë hyrë fshehurazi te ishulli privat i Epstein-it në Karaibe kanë bërë video të mjediseve ky pedofili amerikan merrte vajza nën moshë, të cilat sot akuzojnë atë dhe madje persona të tjerë VIP, përfshi djalin e Mbretëreshës së Britanisë.

Top Channel