Sylë Ukshini diplomat në ambasadën e Kosovës, në një intervistë ndryshe për emisionin “Në Shtëpinë Tonë” duke folur për jetën e tij dhe misionin që ka, tregon se si është e vërteta e pozicionit të tij.

Në gjitha daljet në mediat shqiptare i drejtohen si ambasador të Kosovës, ndërsa në faqen zyrtare pozicioni i tij është Shef i Misionit.

Për më shumë ndiqeni linkun e më poshtëm.

Top Channel