Koreja e Veriut ka më shumë se 25 milionë banorë, të cilët janë mësuar që në lindje që të adhurojnë udhëheqësit komunistë.

Ashtu si Shqipëria përpara viteve 1990, vendi është i izoluar nga ana kulturore dhe ekonomike, dhe shumë njerëz jetojnë në kushte të vështira.

Një pjesë e mirë dinë shumë pak për atë që ndodh jashtë vendit, për shkak të censurës që i bëhet medieve botërore dhe për shkak se udhëtimet janë të ndaluara.

Megjithatë, papunësia është 0% dhe koreano veriorët punojnë çdo ditë në ferma fshatrash, fabrika qytezash, dhe në kryeqytet, Piong Jang.

Aj.P

FOTO GALERI
3/17
Fermerë që punojnë me qe pranë kryeqytetit

Top Channel