Kamenicë. Gjilan/ Eshtë raportuar se gjatë kontrollit në gjashtë adresa të ndryshme, ku ishin duke u zhvilluar lojëra të fatit në mënyrë të kundërligjshme.

Janë gjetur dhe janë sekuestruar: një llaptop, dhjetë kompjutera, pesë telefona, tetë TV monitorë, 1200 €, pesë bileta të lojërave të ndryshme dhe disa bileta tjera. Në lidhje me rastin janë arrestuar katër të dyshuar meshkuj shqiptarë të cilët janë dërguar për ndjekje penale.

Top Channel