Gjakovë. Një grua kërkoi ndihmën e policisë sepse ajo dhe vajza e saj me nevoja të vecanta keqtrajtoheshin fizikisht nga djali i saj.

Të dyja gratë janë dërgua në spital për mjekim ndërsa djali është shpallur në kërki. Ai është raportuar katër ditë më pas i arrestuar me akuzën e dhunës në familje. Viktimat dhe agresori janë pjestarë të komunitetit egjiptian.

Top Channel