OSHEE nëpërmjet një njoftimi ka bërë me dije se një avari ka ndodhur ne HEC-in Bistrica 1 dhe si pasojë kanë mbetur pa energji disa zona.

Bëhet me dije se 84 zona si dhe një pjesë e qytetit të Sarandës dhe një pjesë e qytetit të Delvinës kanë mbetur pa energji.

Njoftim për abonentët Sarandë

Për shkak të një avarie në HEC-in Bistrica 1, që menaxhohet nga firma “KURUM”, sot në orën 15:02 kanë mbetur pa energji disa  zona në Sarandë

Bërdenesh, Çukë, Metoq, Gjashtë, Shelegar, pjesërisht qyteti Sarandë, Finiq, Bregas, Vrion, Vromero, pjesërisht qyteti Delvinë, Bajkaj, Vanë, Palavli, Vergo, Fushë Veri, Kakodhiq, Palavli, Vergo, Bashaj, Senic, Tatzat, Isak, Kalas, Ballmatat, Rusan, Stjar, Mavropull, Shijan, Karabaxh, Lefterhor, Kakodhiq, Varfaj, Janjar, Livadhja, Gravë, Komat, Ninat, Markat, Llazat, Kallcat, Karoq, Sopik, Kulluricë, Halo, Qenurjo, Fanar, Dobër, Mancet, Shalës, Dishat, Vervë, Çiflik, Vagalat, Shkallë, Konispol, Kodër, Dermish, Rahullë, Aliko, Çaush, Trembul, Neohor, Jermë, Fitore, Memoraq, Bistricë, Kronjë, Dhruvjan, Pece, Muzinë, Mesopotam, Finiq, Krane, Sirakat, Kardhikaq, Livinë, Velahov, Borsh, Coraj, Ftere, Piqeras, Lukovë, Sasaj, Krekëz, Shënvasi, Nivicbubar

Top Channel