Studentët flasin! Korrupsioni në arsimin e lartë, Ambasada Amerikane: Të përkushtuar në respektimin e ligjit

29/10/2019 10:27

Në një postim të pak minutave më parë në rrjetet sociale, Ambasada Amerikane në Tiranë ka bërë me dijeni se qeveria e Shteteve të Bashkuara është e përkushtuar në luftën kundër korrupsionit dhe respektimin e sundimit të ligjit në mbarë botën.

Pasi deklarohet që çdo javë do të ndërmerret një nismë e caktuar përsa i përket luftës së korrupsionit në Shqipëri, këtë javë fokusi është ngritja e zërit nga ana e studentëve përsa i përket korrupsionit në arsimin e lartë.

Top Channel