Sot, në Romë të Italisë do të realizohet takimi ndërmjet kryeministrit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe homologut të tij nga Italia, Xhuzepe Konte

Konte, llogaritet ndër mbështetësit më të fuqishëm të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë për nisjen e negociatave për anëtarësimin e këtyre shteteve në BE

Kryeministri Conte është shprehur se në nëntor duhet të vendoset për nisjen e negociatave për anëtarësimin e këtyre dy shteteve.

Top Channel