Grupi Parlamentar i Partisë Socialiste i ka paraqitur kryetarit të Kuvendit, Gramoz Ruçit një projektrezolutë “Për Ndërhyrjet e Huaja në Proceset Elektorale dhe Dezinformimin në Proceset Demokratike Kombëtare”

Ndër të tjera shkruhet se ka tentativë nga aktorë të huaj publikë dhe jopublikë për të ndikuar në vendimmarrjen në Shqipëri apo për të ushtruar presion mbi vlerat demokratike.

“Duhet të rritet ndërgjegjësimi për fushatat e dezinformimit të Rusisë, pasi ky i fundit përbën burimin kryesor nga i cili buron dezinformimi në rajon, Evropë e më gjerë”, shkruhet në një tjetër pikë.

FOTO GALERI
2/6

Top Channel