Zjarri i rënë në masat pyjore të Nikolicës ka marr përmasa më të mëdha, era ka favorizuar riaktivizimin intesiv të vatrave të zjarrit.

Flakët kanë deportuar në thellësi të pyllit duke djegur pishat e zonës së mbrojtur.

Forca të shumta zjarrëfikëse dhe ato të ushtrisë e kanë pasur të vështirë të mbajnë nën kontroll zjarrin, i cili prej mesditës është bërë akoma më intesiv.

Autoritetet greke nuk i kanë dhënë një përgjigje pozitive kërkesës së autoriteteve lokale për ndihmë.

FOTO GALERI
3/3

Top Channel