Shumica e viktimave nga e njëjta zonë, prindërit fajësojnë trafikantët gënjeshtarë

28/10/2019 19:01

Familjarët e 39 viktimave të kamionit në Angli quajnë trafikantët “të ligj dhe mizorë”.

Një prej tyre, Nigen Than Li u detyrua të japë ADN-në e vet për të ndihmuar me identifikimin e të birit 33-vjeçar.

Familja e djalit që kishte mbaruar shkollën e lartë për muzikë ka që në datë 21 që nuk lidhet me të.

Trafikantët u kishin thënë se djali do të futej në Britani me taksi, jo në karrocerinë e një kamioni frigorifer, që të mos i shqetësonin.

Aj.P

FOTO GALERI
1/30
Prindërit dhanë ADN për ta krahasuar me atë të të birit

Top Channel