900 fëmijë janë diagnostikuar me HIV pasi një mjek që puonte pa licence kishte përdorur shiringa të përdorura.

Doktori Mufar Gangro, në Pakistan, ka dalë para gjykatës për neglizhencë dhe vrasje nga pakujdesia.

Një nga pacientët tha se e kishte parë të rrëmonte te koshi i plehrave për një age.

Zyrtarët druajnë se numri i të infektuarve mund të jetë edhe më i lartë. Ata kanë analizuar deri tani një të katërtën e qytetit me 200 mijë banorë, dhe druajnë se numri do të dalë më i lartë kur të kenë mbaruar.

Aj.P

FOTO GALERI
1/4
Banorët vihen në radhe për t’u testuar

Top Channel