Policia ka marrë fëmijët dhe i ka dërguar në një qendër kujdesi, ku psikologët kanë vënë re se pasi janë mbajtur të mbyllur nga bota për nëntë vite, kanë humbur aftësinë e të folurit si gjithë holandezët e tjerë.

67-vjeçari u arrestua për heqje lirie dhe për vënie të personave të tjerë në rrezik jete.

Fotot që kanë dalë së fundmi tregojnë se si babai e kishte izoluar fermën dhe i ushqente fëmijët me prodhimin e serrave e fermave.

Megjithatë, ai ka arritur të kontaktojë vetë me botën, duke postuar gjëra fetare në Facebook, gjë që e shton misterin.

Aj.P

FOTO GALERI
1/9

Top Channel