Cheyenne Jackson dhe Jason Landau

4% e fëmijëve të adoptuar në SHBA rriten nga çifte nga e njëjta gjini! Madje, shumë prej tyre përdorin ndihmën e surrogatëve për të pasur një fëmijë të tyren.

Pavarësisht faktit se njerëzit mendojnë që fëmijët duhet të rriten më mirë nga një nënë dhe një baba, këto shembuj të çifteve me të njëjtën gjini vërtetojnë të kundërtën.

Nuk ka nevojë për fjalë më tepër kur të shihni lumturinë në sytë e këtyre fëmijëve …

FOTO GALERI
1/14
Cheyenne Jackson dhe Jason Landau

Top Channel