Kryeqyteti do të jetë tre ditë pa drita., nga data 25-27 tetor.

Më poshtë oraret e stakimit dhe zonat e prekur

25 Tetor
09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Ibrahim Buzhiqi”, “Besim Daja”, “Hysen Zhura”

26 Tetor

09:00-15:00
Unaza pjesërisht, pranë ish Stacionit të Trenit

27 tetor

10:00-13:00
Biznese nga Megateg, përgjatë autostradës Tiranë- Durrës dhe Tiranë-Rinas

Top Channel