Nëse në planet tuaja përfshihet aplikimi për Lotarinë Amerikane 2021 sugjerohet të lexoni me kujdes udhëzimet përkatëse të këtij viti.

Në një postim të pak minutave më parë në Facebook, Ambasada Amerikane bën me dijeni se udhëzimet janë të përkthyera në shqip dhe mund t’i lexoni duke vizituar linkun https://bit.ly/2l7myjg.

Top Channel