Një misionare Mormoneei cila ndjehej e “shtypur seksualisht” është larguar nga kisha dhe është bërë një yll pornoje i njohur.

Addie Andrews, 30, është një yll në rritje në radhët e botës së filmave për të rritur, pavarësisht edukimit të saj nga frika e Zotit.

Ajo u emërua së fundmi “Pet i muajit” të revistës Penthouse dhe ka mbi 70,000 ndjekës në Instagram.

Addie madje pretendon të shohë ngjashmëri midis punëve të saj të mëparshme dhe asaj aktuale, sipas New York Post.

 

FOTO GALERI
2/24

Top Channel