Lonely Planet ka zgjedhur 10 qytetet më të mira për të vizituar në vitin 2020.

Vendi më i këshilluar për këtë vit është vendlindja e Mozartit, Salzburg, në Austri.

Qendra historike e qytetit është vendosur midis Europës së Veriut dhe asaj të Jugut.

Në qytet i paprekur barok ku përzihet kultura italiane me atë gjermane, dhe që mbrohet nga UNESCO.

Më poshtë janë 10 qytetet e zgjedhura.

FOTO GALERI
1/10
La Paz, Bolivi

Top Channel