Presidenti Donald Trump po akuzohet për kryerjen e një gjesti të turpshëm ndaj austronautes Jessica Meir, fill pasi kjo e fundit e korrigjoi gjatë fjalës së tij.

Siç mund ta shihni, Trump është fotografuar teksa tregon gishtin e mesëm mbi ballin e tij. Presidenti gabimisht u shpreh se Meir dhe kolegia, Christina Koch nga bordi i Stacionit Ndërkombëtar Hapësinor, ishin gratë e para që po guxonin jashtë laboratorit rrethues të Tokës.

Ai kishte për qëllim t’i uronte ato, si skuadra e parë vetëm me gra, që doli nga ISS për të kryer një udhëtim në hapësirë.

Pikërisht këtu ndërhyu Meir e cila u shpreh:

“Nuk dëshirojmë të marrim më shumë merita se ç’na takojnë pasi ka patur edhe shumë anije kozmike të tjera, me gra astronaute brenda.”

Në këtë moment, si për ironi  të fatit, Trump u fotografua teksa ekspozonte gishtin e mesëm. Rastësi?

/D.S/

FOTO GALERI
1/6

Top Channel