Ti raporton në Top Channel/ Drejtori i Ujësjellësit në Gjirokastër po heq nga puna gjithë administratën

20/10/2019 14:40

Një qytetar nga Gjirokastra ka denoncuar në Ti Raporton në Top Channel.

Qytetari akuzon se drejtori i ujësjellësit në Gjirokastër po shkarkon gjithë administratën bashkë me bashkëshorten e tij.

Sipas qytetarit drejtori po kundërshton urdhërin e kryeministrit që nuk duhet të hiqet asnjë grua nga puna.

Qytari shpreh se gjendja ekonomike e familjes së tij është e keqe dhe se drejtori po heq nga puna njerëz të mjerë dhe gra, në kundërshti me deklaratën e kryeministrit.

Top Channel