Është e drejtë të thuash që të shfaqesh nëpër fotografi kudo vjen me “fatin” e të qenurit një lider botëror.

Fotoja politike tani është diçka klishe, por një grup imazhesh tërhoqi vëmendjen e mediave sociale në fillim të kësaj jave.

Fotografitë e liderit të Koresë së Veriut Kim Jong-un në kalë ngjallën meme dhe parodi. Por ata gjithashtu na bënë të mendojmë – çfarë e bën një foto të mirë?

Pra, ja disa prej atyre fotove.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel