Në fotot e mëposhtme do të gjeni shkrepjet më të arrira nga ‘bota e egër’ të bëra nga fotografët më në zë.

Fotot kanë pushtuar rrjetin dhe mediat e huaja. Ju ftojmë t’i shikoni:

FOTO GALERI
1/8
Ushtria e milingonave. Rrënjët e pemës nuk shikohen nga numri i madh i milingonave. Ato punojnë në grup.

Top Channel