Bella Hadid është shpallur si femra më e bukur në botë, sipas “Golden Ratio of Beauty”, shkruan TheSun.

23-vjeçarja doli 94% në përputhje me raportin, një ekuacion matematikor i njohur si “Beauty Phi”, i krijuar nga grekët e lashtë.

Ata llogaritën formën e përsosur të fytyrës, përfshirë madhësinë dhe pozicionin e buzëve, hundën, mjekrën dhe nofullën- tiparet e Bellës  u përshtatën me raportin ideal.

Lista me dhjetë femra u përpilua nga kirurgu i klinikës Harley Street, Dr. Julian De Silva, i cili përdori hartën digjitale të fytyrës për të parë përputhjen me të famshmet moderne.

Image

FOTO GALERI
1/5

Top Channel