“Detyrim paraqitje” kjo është masa që Gjykata e Tiranës ka dhënë për tre banorë të zonës së Astirit në kryeqytet pas protestave të zhvilluara.

Tre banorët janë: Eduard Ferhati, Ruzhdi Daci dhe Tomorr Gjata

Mbi ta rëndojnë akuzat “Organizimi dhe pjesëmarrja në grumbullime e manifestime të paligjshme” si dhe bllokimi i rrugës.

Top Channel