Hell’s Kitchen 2 sapo ka nisur në ekranin e Top Channel dhe me shumë dinamizëm.

Një nga konkurrentët Vjonis Alushaj, në prezantimin e tij të parë me shef Renaton la një reagim për tu mbajtur mend, atë të thyerjes së pjatave.

Ndiqni videon…

Top Channel