Një kullë 137 metra e lartë mund të ndërtohet në Pragë, dhe do të duket si një naftëmbajtëse që është duke u mbytur.

Kompania Trigema mund ta ndërtojë në periferitë e Pragës, me një kosto prej rreth 80 milionë euro.

Kulla do të kishte pamje 360 gradë dhe do të ofronte zyra, apartamente, dyqane dhe qendra multifunksionale.

Ndërtuesit mund ta përfundojnë brenda vitit 2021, por projekti nuk është pëlqyer nga të gjithë.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel