Për gjahtarët që nuk e kanë problem të shkojnë e të vrasin kafshët e egra e madhështore në Afrikë, po bëhet gjithnjë e më e lehtë që ta përmbushin pasionin e tyre.

Oferta më e fundit, madje, e organizuar nga agjencitë e udhëtimeve, ka qenë “paguaj një dhe vrit dy”.

Çmimet më të lira të avionëve po ashtu ndihmojnë, ndaj gjahtarët britanikë po udhëtojnë në vende të ndryshme, si Afrika e Jugut, Botsvana dhe Namibia, ku shkojnë vetëm për të vrarë kafshë si luanë, rinocerontë, etj.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel