Shtëpi të vogla, nga 45 metra katror, tani mund të blihen në internet në Amazon.

Këto banesa të thjeshta kanë qenë në shitje dhe më përpara, por sa vjen e po fitojnë popullaritet në SHBA, ku pronat po shtrenjtohen, sidomos në qytetet e mëdha.

Banesat vijnë të paketuara dhe bashkë me materiale, udhëzime e vegla me të cilat blerësi mund t’i ngrejë vetë në këmbë.

FOTO GALERI
1/32

Top Channel