Pas italianëve e irlandezëve në vitet 20-50, Amerika ka pasur një histori të hidhur me bandat e gangsterëve edhe në vitet 80, këtë herë nga Amerika Latine.

Këto foto tregojnë kohën kur në rrugët e Los Anxhelosit endeshin lirshëm bandat më të egra të viteve 80, si Venice 12, Elm Street Wats dhe 18th Street.

Gangsterët duke në foto duke shfaqur me krenari armët dhe duke marrë drogë të cilësisë më të lartë.

Disa  nga fotot tregojnë anëtarë të bandës Ëhiite Fence dhe El Hoyo Maravilla, të veshur me jelekë të bardhë e me flokë të lyer me llak.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel