Ky është aeroporti që ka gjashtë vite që mban vendin e parë si më i miri në botë.

Aeroporti i famshëm Changi i Singaporit paraqit qendrën e parë tregtare më 16 prill të vitit 2019.

Kjo ndërtesë ka kushtuar 1.25 miliardë dollarë, dhe është vërtet mbresëlënëse, deri në detaje, siç mund ta shihni dhe nga fotot.

FOTO GALERI
1/23
Më përpara, pamja e aeroportit ishte kaq e thjeshtë dhe e zakonshme

Top Channel