Udhëtimet janë çelësi i lumturisë.

Ka nga ata që udhëtojnë shpesh sepse e kanë të shkruar në AND. Sipas një studimi të fundit, dëshira për të udhëtuar është e lidhur me kuriozitetin dhe rregullon nivelin e dopaminës në tru, duke e bërë kështu njeriun më entuziast sa herë që shkon në një udhëtim.

Ja disa prej fotove më të bukura të udhëtimeve për vitin 2019-të.

FOTO GALERI
1/17

Top Channel