Në Frankfurt u mbajt edhe këtë vit panairi i makinave, ku marka të ndryshme prezantojnë modelet e tyre të reja dhe konceptet për të ardhmen.

Makinat që mbizotëruan më shumë nga të gjitha këtë vit ishin ato elektroniket, të cilat u bënë më protagoniste se kurrë.

Këto janë makinat që ranë më shumë në sy gjatë panairit.

FOTO GALERI
1/21
BMW i Hydrogen NEXT, BMW ka vite që punon me teknologjinë e hidrogjenit, dhe pritet që BMV X5 me hidrogjen të jetë gati në vitin 2022

Top Channel