“Mos na rrahni, thjesht na vrisni”, qytetarët e Kashmir akuzojnë ushtrinë për dhunë

30/08/2019 02:05

Forcat e sigurisë në Kashmir të administruar nga Indianët janë akuzuar për kryerjen e disa rrahjeve dhe torturave në vazhdën e vendimit të qeverisë për të hequr autonominë e rajonit.

Siç raporton BBC janë shumë qytetarë të cilët janë rrahur me shkopinj dhe kabllo, por ka pasur edhe akuza se forcat e sigurisë u dhanë tronditje elektrike disa qytetarëve.

Banorët e disa fshatrave ishin më të lënduarit. Lajmi nuk është konfirmuar dhe verifikuar.

Ushtria Indiane i ka quajtur këta akuza të pabaza dhe shpifje.

Top Channel