Një grua është verbuar pasi i dashuri sekret i burrit të saj homoseksual e ka sulmuar me acid në fytyrë. Sulmi ka ndodhur në Filipine për shkaqe xhelozie.

Glory Cuerda, 27 vjeçe, filloi të takohej me John Rey Garay, 30 vjeç, dhe nuk ishte në dijeni se ai akoma ishte duke u takuar me partnerin e tij mashkull, Ramon ‘Mona’ Colada, 30 vjeç.

Kur ajo zbuloi se Garay kishte pasur një marrëdhënie homoseksuale, Garay i tha se lidhja e tyre kishte marrë fund, por të dy burrat vazhduan ta shohin njëri-tjetrin.

Por kur Colada mësoi për romancën e re të partnerit të tij me një femër, u tërbua dhe nga xhelozia e sulmoi gruan me acid në fytyrë, duke bërë që ajo të humbte shikimin.

FOTO GALERI
1/2
'Mona' Colada

Top Channel