Ndonjëherë zakonet dhe veprimet e njerëzve të tjerë na bëjnë të buzëqeshim dhe ne mund të mendojmë se sa i çuditshëm është ky person.

Dhe Mbretëresha Elizabeta II nuk është përjashtim. Ajo gjithashtu ka disa zakone të çuditshme. Ndiqni fotot për më shumë…

FOTO GALERI
1/9
1. Ajo kurrë nuk udhëton pa paketën e saj personale të gjakut.

Top Channel