Butt of Lewis, Skoci

Një galeri impresionuese, e cila tregon bukuritë përrallore të fotografuara në vende të ndryshme të Britanisë.

Fotografi 31 vjeçar ka kapur caste përrallore gjatë udhëtimeve të tij në Devon dhe Conrnwall në Angli, Pembrokeshire, Wales dhe Skoci.

Për më tepër shihni fotogalerinë…

FOTO GALERI
2/17
Wales

Top Channel