Dy prezantuesit simpatikë të Pushime on Top, teksa ndodhen në Pogradec kanë matur edhe “forcën”.

Ori dhe Flori i kanë shfrytëzuar në maksimum hapësirat që ofron qyteti liqenor, duke shfrytëzuar jo vetëm ujin e ngrohtë, por edhe këndet e argëtimit.

Kush mendoni se do të arrijë më shumë pikë…?

Top Channel