Kur nisesh për udhëtim, e veçanërisht për në plazh të nevojitet që gjithnjë të kesh një çantë me disa sende me vete.

Por çfarë mbajnë me vete pushuesit, Ori Nebiaj dhe Flori Gjini, sjellin një material ku vetë pushuesit tregojnë se çfarë kanë në çantat e tyre të plazhit.

Top Channel