Miley Cyrus do të performojë në ‘Sunny Hill Festival’ që do zhvillohet në muajin gusht në Prishtinë.

Miley javë më parë lancoi albumin më të ri që mban titullin ‘She is Miley Cyrus’.

Stormi Webster ka arritur të shfaqet në një prej kopertinave më të njohura botërore.

Vogëlushja, mamaja e saj, Kylie Jenner dhe Kriss Jenner kanë qenë imazhi kryesor i kopertinës ‘HarpersBazaar’ për muajin qershor.  Si duken me bikini vipat nderkombetare, cilat jane fotot qe I prishen imazhet e tyre.

Top Channel