Një avion pasagjerësh iu ndalua ngritja për fluturim në Afrikën e Jugut pasi u gjet një fetus në tualet. Pastruesit gjetën fetusin e braktisur në tualetin e avionit sot në linjën ajrore kombëtare FlySafair.

Kompania ajrore FlySafair tha në një deklaratë:- “Pas përgatitjeve përfundimtare për nisjen e fluturimit, ekipi ynë zbuloi atë që duket se ishte një fetus i braktisur”.

Policia konfirmoi incidentin dhe tha se po heton. Udhëtarëve iu kërkua të zbrisnin në aeroplan dhe udhëtimet e tyre ishin ri-planifikuar.

Kirby Gordon, një drejtues i FlySafair, tha: “Ne do të bëjmë gjithçka për të ndihmuar autoritetet në hetimet e nevojshme dhe për të falënderuar klientët tanë besnikë për durimin e tyre  për vonesën e shkaktuar”.

Top Channel